От днес на всички ще се предупреждават водачите, които напускат страната,

...
От днес на всички ще се предупреждават водачите, които напускат страната,
Коментари Харесай

От днес: на границата ни информират за неплатени глоби

От днес на всички ще се предизвестяват водачите, които напущат страната, че имат неплатени санкции. Това стана ясно от изказване на премиера Николай Денков.
Прочетете още
Според министър-председателя това деяние на граничните управляващи не нарушава правата на жителите.

Припомняме, преди дни опашки от хора, коли и автобуси се бяха образували на граничния пункт " Калотина ", хората се оплакаха, че персоналните им документи са арестувани от " Гранична полиция ", до момента в който не платят санкциите си от пътни нарушавания. Причината беше, че шефът на " Гранична полиция " е издал заповед по всички гранични пунктове на Република България да се събират санкциите. 

Според премиера от през днешния ден това би трябвало да се промени:

" Единственото условие, което е сложено, е да се осведомят съответните водачи, пътуващи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция - знаете, че огромна част от санкциите в никакъв случай не се събират и това не е задоволително. Но няма условие да се заплащат. Сега водачите, част от тях са доста съзнателни и споделят: " Аз желая незабавно да си платя ". И оттова има едно закъснение. И по тази причина говорихме с сътрудниците през почивните дни да не се употребява тази опция, тъй че да не се получават огромни натрупвания ", разяснява Николай Денков.

Така че от през днешния ден на всички гранични пунктове водачите, които имат неплатени санкции, просто ще се осведомят за това.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР